Convocatòria de residències de circ de L’Estruch de Sabadell oberta fins el 25 d’abri

Lunes, 29 de marzo de 2021

Hola,

 

Us fem arribar  la información de la nova convocatoria de residencies de Circ de l’Estruch per a la vostra informació i per a que feu la difusió que considereu.

 

Convocatòria de residències de circ de L’Estruch de Sabadell oberta fins el 25 d’abril per una duració determinada (segons modalitat) entre gener  i juliol 2022.

 

Els artistes i les companyies nacionals i internacionals poden sol·licitar dues modalitats de residències: investigació en espais d’assaig (dues setmanes) i/o tècniques a la carpa (dues setmanes). Consulta els espais: http://lestruch.sabadell.cat/espais

 

El centre ofereix: allotjament compartit (segons disponibilitat), acompanyament artístic i en la difusió i una mostra pública de la peça (per a la modalitat tècnica sempre i quan  es coordini  amb la programació del centre). 

 

Consulta les bases i el formulari de sol·licitud (en català , castellà i anglès) a la web de l’Estruch: https://lestruch.sabadell.cat/3496-residencies-de-circ   desplaça’t fins avall de la pàgina i clica “ Continua llegint”.

 

Per més informació i ajuda: mbeobide@ajsabadell.cat o truca 93 717 25 71

 

Data límit: 25 d’abril

 

Salut i Circ,

Volver al listado